Revista The ONE pe iPad – premiera in Romania

26.11.2010
Revista The ONE pe iPad – premiera in Romania
Revista The ONE pe iPad – premiera in Romania

The ONE este prima revista din Romania disponibila si in varianta pentru iPad.

Oriunde s-ar afla, cititorii au la dispozitie informatii complete despre subiecte din fashion, beauty, people & party, lifestyle. In plus, versiunea pentru iPad a revistei The ONE are un editorial saptamanal exclusiv, semnat de Andreea Esca.

Ea declara in editorial ca este foarte incantata de aceasta noua aventura: „Iata-ne, asadar, lansandu-ne intr-o noua aventura: dupa prima revista The ONE 3D, vine si prima revista The ONE pe iPad.”

Aplicatia ofera si posibilitatea vizionarii de materiale video, pictoriale de fashion si beauty si prezinta cele mai noi stiri despre celebritatile autohtone si internationale.

Versiunea The ONE pe iPad pastreaza rubricile importante din revista, le redeseneaza astfel incat materialele si articolele sa prinda viata.

Cititorii pot naviga cu mare usurinta printre paginile digitale ca si cum ar rasfoi revista. Aplicatia se foloseste de toate elementele video si grafice pentru a pune in valoare galeriile foto cu pictoriale de fashion sau beauty la cea mai buna calitate.

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Diastema este in voga!
Diastema este in voga!
Recomandare video
Dr. Simona Fătulescu: ce probleme pot ascunde durerile de genunchi