Constituţia Zâmbetului, proiectul prin care orice copil are dreptul la un zâmbet sănătos

Campania de responsabilitate socială “Constituţia Zâmbetului” va avea ca timp de desfăşurare 14 săptămâni, perioada 8 septembrie – 15 decembrie 2014. Beneficiarii campaniei sunt copiii din orfelinate, apartamente sociale sau care provin din familii defavorizate, cu vârsta cuprinsă între 6 şi 18 ani.
  • Publicat:
Constituţia Zâmbetului, proiectul  prin care orice copil are dreptul la un zâmbet sănătos

Clinica Dr. Melnic, în parteneriat cu prezentatoarea TV  Cristina Herea, lansează un nou “proiect de lege”, “Constituţia Zâmbetului”, prin care fiecare copil are dreptul la un zâmbet frumos, la o dantură sănătoasă şi la o igienă dentară corectă.

Campania de responsabilitate socială “Constituţia Zâmbetului” va avea ca timp de desfăşurare 14 săptămâni, perioada 8 septembrie – 15 decembrie 2014. Beneficiarii campaniei sunt copiii din orfelinate, apartamente sociale sau care provin din familii defavorizate, cu vârsta cuprinsă între 6 şi 18 ani.

Tratamentele stomatologice din cadrul campaniei “Constituţia Zâmbetului” vin în completarea tratamentelor gratuite oferite de către stat copiilor din centrele de plasament.

Din dorinţa de a oferi tratamente stomatologice copiilor cu posibilităţi materiale reduse, a luat naştere campania socială “Constituţia Zâmbetului”.

Prin această campanie se urmăreşte sublinierea importanţei unei danturi sănătoase pentru o viaţa bună, campania având drept scop prevenirea şi tratarea problemelor dentare ale copiilor cu posibilităţi materiale reduse.

“Mă bucur foarte mult că visul meu de a ajuta copiii defavorizaţi s-a împlinit. Suntem fericiţi că putem să le oferim copiilor din centrele de plasament sau care provin din familii defavorizate tratamente dentare. Copiii vor primi gratuit tratamente dentare în cele mai bune condiţii dar şi educaţie medicală pentru a şti cum să-şi păstreze dantura sănătoasă. În fiecare an, în prima vineri a lunii octombrie este Ziua Internaţională a zâmbetului, sărbătorindu-se toate zâmbetele şi faptele bune. Am considerat această sărbătoare cadrul prielnic desfăşurării campaniei > şi ne dorim ca aceasta să devină o tradiţie anuală. Vreau să mulţumesc tuturor celor care au făcut posibilă demararea acestei campanii şi mă refer aici la toţi oamenii care s-au implicat şi au pus suflet” declară Dr. Ion Melnic, specialist în chirurgie dento-alveolară.

“Cu toţii suntem conştienţi că nevoile copiilor nu sunt doar cele de bază: o casă, mâncare caldă şi haine. Toate aceste nevoi sunt vitale, însă un consult stomatologic ar deveni deja un lux pentru copii defavorizaţi. La iniţiativa domnului dr. Ion Melnic, m-am alăturat cu suflet şi drag campaniei >, în cadrul căreia medicii din Clinica Dr. Melnic îşi vor dărui timpul, răbdarea, grija şi profesionalismul copiilor mai puţin norocoşi. Îl felicit pe domnul dr. Ion Melnic şi echipa sa că au înţeles că nu este suficient să îţi desfăşori activitatea în societate, ci este nevoie şi de o dovadă a umanităţii”, declară Cristina Herea.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân