Cloud no 9- pop-up store pentru cadouri de Crăciun inspirate

Eveniment recomandat de Dana Rogoz Cloud no°9- primul pop-up store dedicat produselor de autor, în serie limitată sau unicat- se opreşte, pentru ediţia de Crăciun, la Club Rococo, în Centrul Vechi, pe strada Şelari, nr. 14. Sâmbătă (15 decembrie) şi duminică (16 decembrie).
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cloud no 9- pop-up store pentru cadouri de Crăciun inspirate

Eveniment recomandat de Dana Rogoz

Cloud no°9- primul pop-up store dedicat produselor de autor, în serie limitată sau unicat- se opreşte, pentru ediţia de Crăciun, la Club Rococo, în Centrul Vechi, pe strada Şelari, nr. 14. Sâmbătă (15 decembrie) şi duminică (16 decembrie).

Între orele 10.00-19.00, puteţi alege atât cadourile de Craciun pentru cei dragi, cât şi outfit-ul perfect pentru petrecerea de Anul Nou.

Cloud no°9 este mai mult decât un târg, este un eveniment dedicat bunului gust. Am ales 30 dintre cei mai buni tineri designeri români de haine, bijuterii, pantofi, genţi, cosmetice bio, decoraţiuni interioare pictate manual, delicaterie bio.

Printre expozanţii care vor participa la Cloud no°9 se numără Irenka, Ykym Bags,  Soap Mill, Raftul cu jucării, Venchi, Handmade by Pâslaru, Moda Mania, The bags Shop, IHeart Conceptstore.

Cloud no°9 este mai mult decât un magazin, este un spaţiu interactiv de socializare, al celor care apreciază calitatea. Aveţi posibilitatea să alegeţi cadourile de Crăciun perfecte, în cadrul unei sesiuni de shopping de calitate, departe de agitaţia cumpărăturilor de serie, făcute, pe fugă, în mall-uri.

Tinerii designeri vă stau la dispoziţie pentru a recomanda ţinuta visată pentru petrecerile din luna decembrie, oferind sugestii personalizate pentru obţinerea unui outfit de efect.

Cloud no°9 este un eveniment recomandat şsi susţinut de Dana Rogoz.

Cloud no°9 este organizat de Slow Retail. Slow Retail înseamnă inspiraţie, unicitate şi valoare în actul comercial. Înseamnă recrearea, printr‐o relaţie directă client‐creator, a unei culturi a shopping‐ului.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”