Chipul unei persoane îi trădează sexualitatea

Ce spune chipul tău despre felul în care îţi trăieşti sexualitatea? Te-ai întreat vreodată la prima întâlnire care sunt inteţiile celui cu care ţi-ai petrecut seara? Ei bine, cercetătorii britanici susţin că gândurile sexuale ale celui din faţa noastră pot fi uşor citite pe chipul său!
Chipul unei persoane îi trădează sexualitatea

Ce spune chipul tău despre felul în care îţi trăieşti sexualitatea? Te-ai întrebat vreodată la prima întâlnire care sunt intenţiile celui cu care ţi-ai petrecut seara?

Ei bine, cercetătorii britanici susţin că gândurile sexuale ale celui din faţa noastră pot fi uşor citite pe chipul său!

Trăsăturile unei persoane spun mai multe despre natura sa sexuală decât orice cuvinte. Potrivit unui studiu la care au participat 700 de heterosexuali britanici cu vârsta peste 20 de ani, bărbaţii cu trăsături masculine, faţa pătrată şi ochii mici sunt cel mai adesea în căutarea unei aventuri de o noapte.

În ceea ce le priveşte pe femei, cele cu buze groase, senzuale şi ochi mari transmit în mod inconştient mesajul potrivit căruia ar fi gata pentru o aventură.