Cea mai bătrână femeie din lume a împlinit 116: “Nu mănânc junk food!“

Îi spunem "La mulţi ani!" celei mai bătrâne femei din lume care şi-a serbat ziua de naştere duminică. Besse Cooper a avut de suflat, teoretic, în 116 lumânări!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cea mai bătrână femeie din lume a împlinit 116: “Nu mănânc junk food!“

Îi spunem „La mulţi ani!” celei mai bătrâne femei din lume care şi-a serbat ziua de naştere duminică. Besse Cooper a avut de suflat, teoretic, în 116 lumânări!

Besse s-a născut în statul american Tennessee, în 1896, iar duminica aceasta a devenit cea de-a opta persoană din întreaga lume şi a patra din Statele Unite ale Americii care a atins această vârstă.

Care este secretul longevităţii? Simplu: “Îmi văd mereu de treaba mea şi nu mănânc junk food“, a spus Besse, citată de MSNBC.

În ciuda vârstei, bunicuţa ar mai avea de trăit încă 7 ani pentru a obţine titlul de „cea mai bătrână persoană din lume”, autentificat de Guiness Book. Jeanne Louis Calment din Franţa a trăit până la 122 de ani şi 164 de zile.

Sursa: Msnbc.msn.com

Foto: Facebook

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”