Ce spune mărimea penisului despre personalitatea unui bărbat. Studiu: Cei bine dotați sunt extrovertiți

  • Publicat:
Ce spune mărimea penisului despre personalitatea unui bărbat. Studiu: Cei bine dotați sunt extrovertiți
Foto; Shutterstock

Mărimea contează?  Un nou studiu spune că mărimea penisului este asociată cu personalitatea, iar bărbații „bine-dotați” ar fi percepuți, în general, ca fiind mai atrăgători, extrovertiți și mai deschiși la experiențe noi, în timp ce aceia cu organe genitale mai mici sunt percepuți ca fiind mai nevrotici.

Cercetării au evaluat cum percep participanții personalitatea unui bărbat atunci când văd o poză cu penisul acestuia. Oamenii de știință au gândit cercetarea în felul acesta întrucât era modernă a dus la o schimbare a modului „clasic” de întâlniri romantice.

„Utilizatorii de aplicații de dating au șanse mari să vadă organele genitale ale unui potențial partener înainte să existe o întâlnire în viața reală. Acest studiu a investigat ce informații pot fi deduse dintr-o imagine a unui penis, fără a cunoaște alte aspecte despre posesorul organului masculin”, spune Thomas R. Brooks, autorul studiului, publicat în  Sexuality & Culture.

Bărbații cu penis mic sunt percepuți ca fiind mai nevrotici

La studiu au participat 106 de persoane (80% au fost femei) cărora li s-au arătat 24 de imagini cu penisuri, care diferă în lungime, grosime și păr pubian.

Participanții au răspuns la întrebări precum: este aceasta o persoană atrăgătoare, activă sexual, anxioasă și altele.

Rezultatele au dezvăluit legături clare între mărimea penisului, părul pubian și cum este perceput un bărbat.

Organele genitale scurte sau subțiri au fost asociate cu nevroticismul, în timp ce aceia bine dotați au fost percepuți ca fiind mai atrăgători, mai activi sexual și mai buni la pat, mai extrovertiți, mai conștiincioși, dar și mai deschiși la noi experiențe.

Părul pubian, un indicator al personalității

În ceea ce privește părul pubian, participanții au votat în favoarea celor care se rad în zona intima, categorisindu-i pe aceștia ca fiind mai atrăgători, spun cercetătorii.

Descoperirile sugerează astfel că se pot forma impresii în ceea ce privește personalitatea unui bărbat în urma vizionării unei fotografii a penisului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Biorezonanța Asyra: cum funcționează și ce beneficii are