Cum măsori corect lungimea penisului?

Află cum măsori corect lungimea penisului pentru a găsi mărimea potrivită a prevervativului, dar și pentru a-ți satisface curiozitatea.
  • Publicat:
Cum măsori corect lungimea penisului?
Foto: pexels

Fie că vrei să-ți găsești mărimea potrivită a prezervativului sau că este o pură curiozitate, cel mai probabil la un moment dat în viață îți vei măsura penisul. Deși există numeroase mituri în privința mărimii penisului și anume că mâinile mari, tălpile, nasul sau înălțimea unui bărbat ar putea indica acest aspect, studiile nu vin cu o confirmare în acest sens. Așadar, lăsăm deoparte aceste repere. Iată cum măsori corect lungimea penisului.

Contează mărimea penisului?

N-ai spune, dar este destul de important să știi să-ți măsori corect penisul. Și nu pentru că le-ar interesa pe femei acest aspect. Studiile indică faptul că 77% dintre femei nu sunt interesate de mărimea penisului. Dar rezultatele au o foarte mare legătură cu mărimea prezervativului. Se întâmplă să cumperi prezervative la întâmplare și de aici să ai probleme cu purtarea lor. Fie te strâng și produc disconfort și astfel ajungi să spui în timpul sexului „Nu folosesc prezervativ pentru că mă jenează”, fie îl cumperi prea mare, alunecă și, din nou, vine ca o scuză pentru a nu-l folosi. Nu, prezervativul nu te jenează dacă alegi mărimea potrivită pentru tine. De aici și numeroasele variante puse la dispoziție pe piață. Să nu uităm că sexul neprotejat vine la pachet cu boli cu transmitere sexuală sau chiar o sarcină nedorită.

Cum măsori corect lungimea penisului?

În primul rând, nu ai nevoie de un echipament prea sofisticat. Poți folosi o riglă sau un centimetru de croitorie care este mai ușor de manevrat și nici nu este atât de rigid. Ideal ar fi să măsori penisul în stare erectă dacă te interesează să descoperi mărimea potrivită pentru prezervativ. Plasează centimetrul de croitorie la baza penisului și măsoară până în vârf.

Cum măsori corect circumferința penisului?

Odată ce ai aflat care este lungimea penisului, ai nevoie și de circumferință, iar pentru a face acest lucru ai nevoie de centimetrul de croitorie pe care să-l rulezi în jurul celei mai late zone. În funcție de organism, aceasta poate fi la mijloc sau spre vârf.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Cum să faci sex în zilele de caniculă
Cum să faci sex în zilele de caniculă
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: