Ce mâncare a primit la cină un român internat într-un spital din Liverpool: „Dacă ar vedea cineva un meniu ca ăla în România ar crede că e o farsă”

Românul a fost tratat la spital mai ceva ca la hotel.
  • Publicat:
Ce mâncare a primit la cină un român internat într-un spital din Liverpool:
sursa foto: Reddit

Un român internat la un spital din Liverpool a atras atenția în mediul online, după ce a postat o imagine cu meniul său de la cină, primit în timpul internării. Imaginea a devenit virală pe platforma Reddit, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. 

Cina primită de un român internat într-un spital din Liverpool

Un român internat la Liverpool University Hospitals a postat pe internet o fotografie cu meniul de la cină, iar comentariile au fost unele pe măsură. Comparând meniul din spitalul din Liverpool cu unul din spitalele românești, bărbatul a creat controverse pe această temă.

Pe platforma Reddit, utilizatorul a menționat titlul „Cina, meniul și camera mea de spital în UK”, iar imaginile atașate includeau Fotografii cu camera de spital și cu meniul de la cină, total diferit față de mâncarea oferită în spitalele din România.

Citește și: Mărturia bărbatului care a înviat după 45 de minute: „Acum nu-mi mai e frică de moarte”

A savurat mâncare ca la hotel

Cina, meniul și camera mea de spital în UK. O baie individuală cu duș și calculator în fiecare cameră, deși nu l-am folosit deloc de când sunt aici”, a fost titlul postării în care apar cele trei imagini.

Citește și: „Doamne, am făcut infarct!” – Metoda incredibilă folosită de un bărbat ca să plece de la restaurante fără să achite nota de plată

Totodată, autorul postării a mai relatat și care este meniul cu care a fost servit la cină: „Cina: Stroganoff de vită și ciuperci, iar la desert, prăjitură cu cremă de ou și lapte (custard). PS: E un spital NHS (National Health System, adică o unitate medicală „de stat” – n.r.). Și Aqua Carpatica se vinde în Tesco în UK”. 

Internauții, impresionați de dotările spitalului de stat

Internauții au fost impresionați de condițiile luxoase de la spitalul din Liverpool. Cei mai mulți au precizat că acea cameră de spital arată mai degrabă ca o cameră de hotel.

„Dacă ar vedea cineva un meniu ca ăla în România ar crede că e o farsă”, a comentat cineva.

„Mișto hotel, unde ziceai că e?” și „Parcă e o pensiune”, au fost alte comentarii la postarea românului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân