Casa Națională de Asigurări de Sănătate face angajări. „Vrei să ai un salariu de 19.857 de lei?”

  • Publicat:
Casa Națională de Asigurări de Sănătate face angajări. „Vrei să ai un salariu de 19.857 de lei?”
Foto: Facebook & Envato

Dacă îți dorești să câștigi mai mulți bani și ai experiență în IT, Casa Națională de Asigurări de Sănătate anunță scoaterea la concurs a 5 posturi de specialist IT&C în cadrul Direcției Tehnologia Informației.

Salariul oferit de CNAS pentru acest post este de aproape 4.000 de euro/lună, o sumă la care românii de rând doar visează.

Salarii de 19.857 de lei la CNAS

Anunțul privind posturile disponibile a fost făcut de CNAS luni, 18 septembrie, pe pagina oficială de Facebook a instituției:

Vrei să ai un salariu de 19.857 de lei, echivalentul a 3.971 de euro? Avem 5 poziții deschise pentru Specialiști IT&C în cadrul Direcției Tehnologia Informației!

Dacă ai experiență în hardware, rețele, dezvoltare software sau baze de date, ești candidatul potrivit!

Pentru mai multe detalii și condiții de participare, consultați anunțul complet pe site-ul nostru (Link: bit.ly/3EK5bhe) sau contactați Direcția Resurse Umane, Salarizare și Evaluare Personal la 0372 309 240. Oportunitatea de a contribui la proiecte inovatoare în domeniul sănătății te așteaptă!

În postarea inițială, CNAS a pus în text un link unde ar trebui să fie disponibile mai multe detalii despre condițiile de participare. Acesta nu era funcțional, mai multe persoane semnalând acest aspect, fără a primi însă vreun răspuns din partea instituției.

Foto: Facebook

După aproape 4 ore de la postarea inițială, CNAS a schimbat linkul „buclucaș”, acesta făcând trimitere, într-un final, spre pagina corectă a anunțului, respectiv bit.ly/3EJsBDA

În documentul respectiv se menționează că durata contractului de muncă este pe perioadă determinată, respectiv pe perioada dezvoltării fiecărui proiect, și că nivelul maxim de salarizare va reprezenta de 5 ori valoarea câștigului salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2023.

Candidații eligibili pentru postul răsplătit cu 4.000 de euro

Persoanele interesate de locul de muncă oferit de CNAS trebuie să îndeplinească mai multe criterii de evaluare. Astfel, printre cerințe se numără „înțelegerea terminologiei de lucru”, „capacitatea de comunicare corectă”, „demonstrarea unor atitudini precum atenție, fermitate în luarea deciziilor, aplicarea promptă a deciziilor ierarhic superioare”, „gândirea creatoare” sau „spiritul de prevedere”.

Foto: cnas.ro

De asemenea, pentru a ocupa funcția de specialist în tehnologia informației și comunicațiilor, candidatul trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele condiții:

  • are cetățenia română și domiciliul stabil în România
  • cunoaște limba română, scris și vorbit
  • are vârsta minimă reglementată de prevederile legale
  • are capacitate deplină de exercițiu
  • are o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate
  • a absolvit o formă de învățământ superior (nivel licență, master, doctorat) al cărui domeniu fundamental să includă ramuri de știință cu specializarea IT
  • are minimum 2 ani de experiență profesională în domeniul studiilor, atestate prin vechime corespunzătoare în muncă
  • nu a fost condamnată definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție ori a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân