Care este dieta cu varză a lui Chef Florin Dumitrescu. Poți da jos 10 kilograme în 4 săptămâni!

  • Publicat:
Care este dieta cu varză a lui Chef Florin Dumitrescu. Poți da jos 10 kilograme în 4 săptămâni!

Chef Florin Dumitrescu a reușit să slăbească 10 kilograme în doar 21 de zile cu ajutorul unei diete. Regimul este unul destul de strict, însă rezultatele sunt pe măsură. Iată despre ce este vorba!

Dieta minune a lui Chef Florin Dumitrescu. Cum slăbește cu varză

Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din România și face furori pe rețelele de socializare cu fiecare postare. Aceștia și-a surprins fanii recent cu o rețeta pentru slăbit. Este bazată pe trei alimente, iar rezultatele sunt de-a dreptul surprinzătoare.

Dieta lui Chef Florin Dumitrescu presupune trei zile de mâncat doar varză, următoarele trei zile doar orez și încă trei zile piept de pui la grătar.

În cea de-a 10-a zi se poate consumă legume crude sau gătite la grătar. După aceste 10 zile, se poate relua dietă de la început până la obținerea rezultatelor dorite.

„Am terminat dieta și ce să fac eu primul lucru după dietă? Primul lucru pe care o să-l mănânc va fi jumătate de antricot și voi bea două pahare de vin. Abia aștept. Dieta asta prima dată a dat un randament mult mai bun. Am dat 17 kilograme atunci, acum 9 jumătate – aproape 10, dar tot sunt mulțumit, pentru că pot să încep să fac mișcare și zic că este bine. Încă nu-mi e poftă de mâncare, doar aș gusta. Dieta aceasta nu este doar pentru slăbit, ci și pentru reeducare”, a povestit recent Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram.

Chef Florin Dumitrescu a avut o voință de fier și a renunțat la numeroase alimente pe care în trecut le savura în mod frecvent. Acum, el s-a rezumat la câteva produse până a reușit scape de kilogramele în plus și ulterior, pentru a reuși se mențină, a reintrodus, treptat, alimente sănătoase in meniul său zilnic.

„Nu îmi este greu deloc să am în faţa ochilor diverse bunătăţi pentru că le ştiu foarte bine gustul şi nu mai este nici o surpriză.

Le-am gătit de foarte multe ori şi nu mai sunt tentat să descopăr savoarea, căci nu e ceva nou. Totuşi, dacă îmi e prea poftă, voi gusta o linguriţă şi îmi va fi de ajuns. Aleg îngheţata în defavoarea oricărui alt desert şi profit de orice combinaţie în materie de fructe. La mine în casă mereu s-a mâncat sănătos, eu eram excepţia. Acum suntem toţi pe aceeaşi lungime de undă”, a mai adăugat chef Florin Dumitrescu.

Citeşte şi: Alimentul banal pe care toți românii îl consumă zilnic, dar care te poate ucide. Chef Florin Dumitrescu a spus care e

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân