Calendarul Pirelli 2017 prezintă frumuseţea fără retuşuri a celebrităţilor

Nicole Kidman, Penelope Cruz, Léa Seydoux, Charlotte Rampling şi Kate Winslet, alături de alte actriţe de renume mondial, au pozat pentru ediţia din 2017 a Calendarului Pirelli, care reuneşte o pleiadă a celor mai mari nume de la Hollywood.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Calendarul Pirelli 2017 prezintă frumuseţea fără retuşuri a celebrităţilor

De-a lungul timpului, calendarul Pirelli a fost apreciat de oamenii din întreaga lume. De data asta, protagonistele sunt actriţe celebre, cu vârste între 27 şi 71 de ani.

Nicole Kidman, Penelope Cruz, Léa Seydoux, Charlotte Rampling şi Kate Winslet, alături de alte actriţe de renume mondial, au pozat pentru ediţia din 2017 a Calendarului Pirelli, care reuneşte o pleiadă a celor mai mari nume de la Hollywood. Calendarul a fost dezvăluit oficial în Paris.

Fotograful care a surprins aceste minunate instantanee? Peter Linberg. Tema este una inedită: ideea unei frumuseţi fără retuşuri a femeilor.

Uma Thurman, Kate Winslet, Jullianne Moore şi actriţa din „House of Cards” Robin Wright completează lista selectă a celor cinsprezece vedete care apar în calendar. Fotografiile alb-negru sunt nuduri în stil minimalist.

Actriţele poartă un machiaj discret, impus de fotograful german de modă Peter Lindbergh, care a mai fost fotograf oficial pentru Pirelli de două ori.

Lindbergh a declarat că fotografiile sale din 2017 surprind sensibilitatea şi emoţia. Sufletul feminin este dezvăluit în imagini.

Singurul chip nefamiliar este cel al Anastasiei Ignatova, o profesoară de la Institutul de Stat în Teorie Politică din Moscova, pe care Lindbergh a cunoscut-o la un dineu oficial în 2015. Fotograful spune că a fost impresionat de frumuseţea chipului rusoaicei.

„Simt că am responsabilitatea să eliberez femeile de ideile frumuseţii eterne şi perfecţiunii”, a declarat fotograful în cadrul unei conferinţe de presă, în Paris.

Primul Calendar Pirelli Calendar a fost publicat în 1963, iar de atunci acesta a reunit cele mai cunoscute nume ale cinematografiei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”