Cafea dupa fast-food, o crima

O masa cu mancare de tip fast-food nu ne este niciodata de folos, sustin medicii, iar cei de la Universitatea Guelph din Canada vin acum cu o completare: daca bem si cafea dupa “festin”, raul este si mai mare.
10.05.2011
Cafea dupa fast-food, o crima
Cafea dupa fast-food, o crima

O masa cu mancare de tip fast-food nu ne este niciodata de folos, sustin medicii, iar cei de la Universitatea Guelph din Canada vin acum cu o completare: daca bem si cafea dupa „festin”, raul este si mai mare.

Explicatia: nivelul zaharurilor din sange explodeaza dupa o astfel de masa (grasimile saturate blocheaza capacitatea organismului de a curata zaharurile din sange), iar explozia se dubleaza cand este ingerata cofeina. Nivelul din acele clipe este similar cu cel al persoanelor cu risc de diabet.

 

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Ceasul biodegradabil: si eco, si fashion
Ceasul biodegradabil: si eco, si fashion
Recomandare video
Cum scăpăm de scrâșnitul din dinți. 3 exerciții simple pentru bruxism
Recomandări: