Bolile de care suferă Vladimir Putin. Fața umflată, distanțarea socială absurdă sunt semne care arată că este sub tratament

Președintele rus Vladimir Putin, cel care se află în spatele războiului dintre Rusia și Ucraina, suferă de o boală mintală, sugerează alianța de spionaj Five Eyes.
  • Publicat:

Președintele rus Vladimir Putin, cel care se află în spatele războiului dintre Rusia și Ucraina, suferă de o boală mintală cauzată de demență, Parkinson și o furie rezultată în urma tratamentului cu steroizi pentru cancer, scrie Daily Mail potrivit surselor alianței de spionaj Five Eyes.

Five Eyes este un grup care include agenții de spionaj din Autralia, Canada, Noua Zeelandă, Statele Unite ale Americii și Marea Britanie. Aceștia susțin că există câțiva factori care indică suspiciuni în privința deciziei de a invada Ucraina.

Felul în care arată Putin

În ultima perioadă, președintele rus a afișat o imagine în care apare vizibil mai umflat la față. Acest aspect sugerează că a fost sub tratament cu steroizi. Efectele adverse ale tratamentelor cu steroizi sunt riscul crescut de infecții, tuse și răceală și schimbări de dispoziție și comportament.

Când sunt administrați într-o doză mai mare, steroizii pot produce confuzie sau schimbări la nivelul gândirii. În noiembrie 2020, Putin s-a confruntat cu o tuse prelungită în timpul unei întâlniri televizate cu ministrul finanțelor. Ulterior, filmarea a fost editată, iar Kremlinul a spus că președintele rus este bine.

Mesele lungi

Persoanele cu un sistem imunitar slăbit au un risc crescut de a intra în contact cu cazurile severe de coronavirus și alte infecții. În aceeași situație se află și pacienții imunosupresați. Au existat multe speculații cu privire la distanțarea socială extremă a lui Putin. Emmanuel Macron în vizita de la Kremlin a stat la celălalt capăt al mesei, la o distanță de aproape patru metri.

În timpul altei întâlniri televizate, Sergei Lavrov, Ministru al Afacerilor Externe al Rusiei, a fost așezat în celălalt capăt al mesei. Din nou intră în peisaj o masă absurd de lungă.

Toți cei care urmau să se întâlnească cu președintele rus au fost forțați să se carantineze la hotel timp de două săptămâni, inclusiv lideri de afaceri, politicieni și staff-ul.

Se vorbește despre faptul că Putin suferă de cancer și Parkinson

În noiembrie 2020, Valery Solovei, fost profesor la Universitatea de relații internaționale de la Moscova, a sugerat că Vladimir Putin suferă de cancer și Parkinson. Între timp, purtătorul de cuvânt Dmitry Peskov a declarat că este „un nonsens” și că „totul este în regulă cu președintele”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”