Băutura care scoate „mizeria” din organism. Prof. dr. Vlad Ciurea ne spune secretul: „Se beau două pahare”

  • Publicat:
Băutura care scoate „mizeria” din organism. Prof. dr. Vlad Ciurea ne spune secretul: „Se beau două pahare”

O băutură aparent banală poate deveni aliatul potrivit pentru un organism purificat şi un creier sănătos. Secretul ni l-a spus celebrul profesor doctor Vlad Ciurea, care susţine că prin acest obicei ne putem îmbunătăţi sănătatea.

O băutură la îndemâna oricui poate deveni soluţia perfectă pentru un un corp şi o minte sănătoase. Prof. dr. Vlad Ciurea ne spunem cum trebuie să o consumăm pentru a avea efectele dorite.

După o noapte de odihnă, creierul trebuie să fie trezit pentru a putea funcţiona bine şi a randament pe măsură pe toată perioada zilei. Pentru acest lucru, dr. Vlad Ciurea ne spune ce trebuie să consumăm pentru revitalizare. Este necesar ca această băutură să fie consumată dimineaţa, pe stomacul gol, imediat după ce ne-am trezit. (Citește și: Băiețel de un an și jumătate, mort la scurt timp după ce medicii l-au consultat și l-au trimis acasă)

„Această activitate de mentenanţă a creierului implică foarte multe elemente. Trebuie să începem încă de dimineaţă, cu primele raze de soare şi cu un zâmbet. Să gândim pozitiv, să ne uităm la ce este frumos şi chiar dacă lucrurile nu sunt chiar cum gândim noi, să deschidem geamul, să inspirăm aer curat dimineaţa, să fim extrem de optimişti şi să gândim la ce va fi peste zi, bine şi foarte bine”, susţine reputatul specialist. Vezi AICI băutura recomandată de prof. dr. Vlad Ciurea în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan