Băneasa Shopping City lansează Băneasa Stylist Contest

Băneasa Shopping City lansează un concept unic în România: Băneasa Stylist Contest, cel mai mare concurs pentru tinerii care aspiră la o carieră de stilist. Astfel, Băneasa Shopping City va fi primul centru comercial din România care va pune la dispoziţia clienţilor săi o echipă de stilişti pentru a schimba experienţa de shopping.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Băneasa Shopping City lansează  Băneasa Stylist Contest

Dăm startul celui mai mare concurs pentru tinerii pasionaţi de fashion!

Băneasa Shopping City lansează un concept unic în România: Băneasa Stylist Contest, cel mai mare concurs pentru tinerii care aspiră la o carieră de stilist. Astfel, Băneasa Shopping City va fi primul centru comercial din România care va pune la dispoziţia clienţilor săi o echipă de stilişti pentru a schimba experienţa de shopping.

Magazine, restaurante şi cafenele premium, zona vastă de entertainment, precum şi o serie de proiecte inovatoare fac din Băneasa Shopping City liderul centrelor comerciale din România. Viziunea Băneasa Shopping City este de a transforma shopping-ul într-o experienţă memorabilă prin crearea de soluţii inspiraţionale adaptate profilului clienţilor săi.  Astfel s-a născut ideea concursului Băneasa Stylist Contest, care urmăreşte să găsească cei mai talentaţi stilişti, capabili să consilieze clienţii mall-ului.

Concursul se va desfăşura în perioada 9 octombrie – 18 decembrie 2014 şi va avea 4 etape: înscriere, selecţia celor mai potriviţi candidaţi, probele de talent şi finala. Juriul format din 3 stilişti celebri vor desemna, după 2 luni de concurs, cei doi câştigători ai marelui premiu: câte un job de stilist în Băneasa Shopping City. Decizia va fi cu siguranţă una dificilă, mai ales că cei 3 juraţi îşi vor alege câte 10 concurenţi pe care să îi îndrume să treacă prin probele de stil şi creativitate  la care vor fi supuşi pe parcursul competiţiei.

Pasionaţii de modă care doresc să devină stiliştii Băneasa Shopping City se vor putea înscrie la concurs în perioada 9-30 octombrie, la adresa de mail dedicată [email protected].  Înscrierea constă în trimiterea CV-ului, a unui text cu motivul pentru care vor să devină stilist Băneasa Shopping City şi a 2 colaje cu propuneri de ţinute complete: de zi şi de seară. Nu se solicită studii de specialitate, criteriile principale de selecţie fiind creativitatea şi bunul gust.

Cei mai buni 120 de candidaţi vor fi invitaţi pe 4 noiembrie în Băneasa Shopping City, la un casting condus de cei trei membri ai juriului. O temă fashion bine aleasă, o serie de probe si interviuri vor constitui primul filtru prin care candidatii trebuie să treacă, urmând ca în competiţie să rămână 30 de concurenţi. La final, doar 2 vor fi desemnaţi câştigători.

Vizitatorii mall-ului şi fanii de pe Facebook, vor fi invitaţi să contribuie la crearea probelor care vor desemna cei doi stilişti Băneasa Shopping City. Probele la care vor fi supuşi concurenţii vor fi comunicate pe site-ul www.baneasashoppingcity.ro (în secţiunea dedicată competiţiei) şi pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Cei doi câştigători ai concursului Băneasa Stylist Contest vor fi anunţaţi pe 18 decembrie. Mai multe detalii pe www.baneasashoppingcity.ro si pe facebook.com/baneasashoppingcity.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”