Andreea Antonescu, însărcinată a doua oară! „A doua minune din viața mea!”

  • Publicat:

Andreea Antonescu se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut chiar de ea, pe conturile sale de social media.

Artista în vârstă de 39 de ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actualul său iubit cu care va avea un copil. Șatena trupei Andre a făcut anunțul pe conturile sale de socializare:

”A doua minune din viața mea!😍🥰Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de iubitul meu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a scris Andreea Antonescu pe Instagram.

Andreea Antonescu mai are o fetiță de 11 ani, Sienna, dintr-o căsătorie anterioară, care s-a încheiat în urmă cu aproape patru ani.

Artista a povestit că are o relație specială cu fiica ei:

„Eu i-am dat Siennei toată libertatea din lume. A putut să iasă cu prietenii și cu colegii… dar cu mama după ea. Eu am lucrat la psihicul copilului încă de când avea o zi-două. Era copilul acolo înfășat, în pătuțul ei și eu îi spuneam: ‘Mama ta o să fie cea mai bună prietenă a vieții tale. Tu când o să mergi în club, tu o să ai o masă rezervată într-un colț al clubului și mama ta o să fie în cealaltă parte”, a povestit Andreea Antonescu, potrivit Cancan.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân