Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, a născut a doua oară. Cei doi au publicat primele fotografii cu fetița

  • Publicat:
Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, a născut a doua oară. Cei doi au publicat primele fotografii cu fetița
Foto; Instagram

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au devenit părinți pentru a doua oră. Soția actorului a născut, pe 6 septembrie, o fetiță sănătoasă care va purta numele de Alegra Nova Drăghia. Cei doi au publicat deja primele fotografii cu nou-născutul.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru sunt împreună de mai bine de șapte ani. Cei doi au ales să-și unească destinelele în data de 21 iulie 2018, când au făcut o ceremonie cu totul specială, pe plajă, scrie Cancan.ro.

Primul copil a cuplului a venit chiar înainte de nuntă, în anul 2017. Ca urmare, micuța Zora are acum cinci ani, dar povestea nu se încheie aici. Cei doi i-au făcut și o surioară care abia a venit pe lume.

Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, a născut natural

Alice Cavaleru a născut natural, așa cum a fost și prima naștere. Vladimir Drăghia nu și-a lăsat singură soția și chiar ar fi stat în fiecare clipă dificilă alături de ea. Astfel, a venit pe lume cea de-a doua fetiță a cuplului noaptea, la ora 23:20.

Fetița cea mică a cuplului s-a născut cu 3,530 gr și 53 de cm. Alice Cavaleru se poate mândri și cu cel de-al doilea copil, după cum micuța a obținut nu mai puțin de 10 curat la naștere.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân