Alege un simbol din cele 6 și află ce tip de empatie ai

  • Publicat:
Alege un simbol din cele 6 și află ce tip de empatie ai
Sursa foto: Psychic Wellness

Fiecare simbol din cele 6 prezentate în imagine poate dezvălui ce tip de empatie deții. Alege o imagine cu care te identifici și citește mai jos care este explicația pentru fiecare. 

Imaginea 1

Ești o persoană sensibilă și atrasă de natură, poți chiar să simți nevoile plantelor, să empatizezi cu ele. Este posibil să ai o profesie legată de natură, cum ar fi un parc sau o pădure. Când stai în apropierea copacilor, simți că ai un sens profund în viață. Ai mare grijă de tot ce înseamnă vegetație și deții cunoștințe vaste despre creșterea și îngrijirea acestora.

Imaginea 2

Ești o persoană care empatizează cu animalele și e posibil să faci o carieră în acest domeniu, cum ar fi veterinar sau dresor de câini, de exemplu. Îți petreci mult timp în compania necuvântătoarelor și îți dai seama imediat când nu se simt bine și știi exact ce ai de făcut pentru a le ajuta.

Imaginea 3

Dacă ai ales acest simbol, înseamnă că ești o persoană care empatizează cu semenii și nu ai nevoie de cuvinte pentru a-i înțelege. Ești o persoană empatic-intuitivă, care poți depista cu ușurință sentimentele altcuiva. Știi să „citești” limbajul corporal, iar această abilitate îți aduce aproape multe persoane care îți seamănă. Este important să te decuplezi uneori de la emoțiile altora, pentru a nu fi copleșit de acestea.

Imaginea 4

Acesta este un simbol pe care majoritatea oamenilor îl aleg. Este o imagine care desemnează o persoană empatică-emoțional, care poate absorbi emoțiile celorlalți, chiar identificându-se cu ele.

Ești fericit când ceilalți sunt fericiți și te simți trist atunci când semenii tăi trec printr-o durere sufletească. Este bine să empatizezi cu alții, dar încearcă să ții cont și de propriile emoții, astfel încât să ai puterea de a-i ajuta pe ceilalți cu optimismul tău.

Imaginea 5

Ești o persoană atașată de locuri, de statornicie. Mediul înconjurător îți poate aduce siguranță și fericire, dar și tristețe profundă. Te atrag domenii precum istoria sau geografia și îți place să călătorești, să descoperi poveștile locurilor în care ajungi. Îți încarci întotdeauna bateriile petrecând timp în natură, iar schimbările climatice îți afectează profund starea emoțională.

Armonia naturii este esențială pentru starea ta de bine. Îți place să decorezi casa cu diverse plante și alegi culori și materiale naturale pentru locuință, ca să te simți mai aproape de natură.

Imaginea 6

Acest simbol te atrage pentru că ești un empatic-vindecător. Îți place să sari în ajutorul semenilor tăi, să le alini suferința fizică și emoțională și ești dăruit cu un talent natural pentru asta. Ai putea fi un bun medic sau psihoterapeut, pentru că știi să reacționezi rapid și concret asupra durerii, fie că vorbim de cea fizică sau psihică.

Trebuie să ai însă grijă să nu te „atașezi” prea mult de simptomele altora, pentru că asta îți poate știrbi din superputerea ta de vindecător.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân