Adrian Hădean găteşte în scop caritabil

Juratul MasterChef Adrian Hădean va găti pentru un eveniment umanitar, alături de Amalia Enache şi COOKatar, alias Radu Dumitrescu. Evenimentul va avea loc pe data de 7 februarie şi va fi găzduit de restaurantul Voila Bistro.
Adrian Hădean găteşte în scop caritabil

Juratul MasterChef Adrian Hădean va găti pentru un eveniment umanitar, alături de Amalia Enache şi COOKatar, alias Radu Dumitrescu. Evenimentul va avea loc pe data de 7 februarie şi va fi găzduit de restaurantul Voila Bistro.

Pentru cine gătim? Spune Amalia Amalia Enache:

“Toată acţiunea noastră îi e dedicată lui Alexandru, un băiat de 17 ani, care este cu adevărat de nota 10. Cam acolo sunt mediile lui la liceu, cam acolo se anunţă şi cariera lui sportivă. Din păcate, o gravă problemă de sănătate, o tumoare urâtă şi complicată încearcă să-i ia din avântul cu care a pornit în viaţă. Numai că Alexandru rămâne de nota 10. Luptă pentru el şi pentru alţii. A alergat, în situaţia lui, un maraton, pentru alţi copii aflaţi în nevoie. Iar atunci când HHC România i-a propus să-l ajute, Alexandru a hotărât altceva: în ciuda problemelor lui de sănătate, să se alăture el cauzei HHC România şi să ajute alţi copii. Aşa că, deşi nu sunt o mare bucătăreasă, oricât m-ar pune Chef Adrian Hădean să alerg prin bucătarie în acea zi, o voi face cu gândul că e mai nimic pe lângă eforturile lui Alexandru. Sper că şi cei care vor mânca cina semnată de Chef Adi Hădean să se bucure dublu, de plăcerea gustului şi de plăcerea generozităţii”.

Ce preparate vor găti cei trei invitaţi speciali

„O mulţime de lucruri gustoase”, spune Adrian Hădean pe blogul său. Se va sta la masă, dar meniul va fi asemănător unui bufet care va avea la starter  piure de avocado şi vinete cu sardine pe cocă friptă, hummus cu za’atar şi sirop de rodie, brânză de capră cu miere, trufe negre şi chips-uri din sfeclă roşie, hribi sotaţi cu pâine neagră.

Felul principal va conţine pork belly copt încet cu salată rece de cartofi, muşchiuleţ de miel în crustă de plante aromatice cu piure de păstârnac, creveţi black tiger cu curry de linte, roastbeef cu sos de lămâie, ciuperci shimeji şi morcovi. 

Desertul e oferit de prietenii noştri de la Pain plaisir.

Mai sunt câteva locuri (participarea le eveniment e posibilă doar pe bază de rezervare confirmată printr-un depozit), deci, dacă vă grăbiţi puţin, puteţi să vă alăturaţi evenimentului, respectiv cauzei. Pentru rezervări apelaţi 0727026529. 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele din sfera ORL
Recomandări:
Cine nu are această măsură la blugi riscă să dezvolte diabet
Cine nu are această măsură la blugi riscă să dezvolte diabet
1 din 5 hipertensivi nici nu știe că are valori tensionale crescute
1 din 5 hipertensivi nici nu știe că are valori tensionale crescute