Actriţa care a avut curajul să-şi alăpteze bebeluşul în public

În fotografia care va aparea in revista Glamour, artista americană, în vârstă de 30 de ani, este prezentată aşezată pe o canapea într-un restaurant, purtând o rochie creată de Roberto Cavalli, pantofi cu toc Prada şi o eşarfă Prada, în timp ce îl alăptează pe fiul ei, Otis.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Actriţa care a avut curajul să-şi alăpteze bebeluşul în public

In timp ce unii ar considera momentul alaptarii copilului mult prea intim pentru a fi dat la revista, Olivia Wilde nu s-a sfiit sa fie personajul principal intr-un pictorial publicat luna viitoare in revista Glamour in care isi alapteaza bebelusul de trei luni, Otis.

În fotografia care va aparea in revista Glamour, artista americană, în vârstă de 30 de ani, este prezentată aşezată pe o canapea într-un restaurant, purtând o rochie creată de Roberto Cavalli, pantofi cu toc Prada şi o eşarfă Prada, în timp ce îl alăptează pe fiul ei, Otis, născut în luna aprilie a acestui , informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

„Fotografia mea cu Otis este perfectă, pentru că orice imagine de-a mea de acum nu ar fi completă dacă nu ar prezenta calitatea mea de mamă. Alăptatul este cel mai natural lucru din lume”, a declarat actriţa americană.

Totuşi, actriţa recunoaşte că fotografii revistei Glamour au făcut-o să pară mult mai elegantă decât este de obicei atunci când îşi alăptează bebeluşul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân