Abuzul se plateste:cat au cheltuit vedetele pe dezintoxicare

Nu este niciun secret ca starurile fac abuz de droguri, alcool si ca au in general o viata foarte dezordonata.
  • Publicat:
Abuzul se plateste:cat au cheltuit vedetele pe dezintoxicare
Abuzul se plateste:cat au cheltuit vedetele pe dezintoxicare

Nu este niciun secret ca starurile fac abuz de droguri, alcool si ca au in general o viata foarte dezordonata. Cand simt sau cand li se impune sa-si schimbe comportamentul si sa renunte excese, vedetele apeleaza la clinici de dezintoxicare, care realizeaza profituri uriase de pe urma clientilor de lux.

Robbie Williams a avut nevoie de o internare intr-o clinica de dezintoxicare in 2006, cand a fost foarte obosit dupa turneul sau mondial. Cantaretul a recunoscut atunci ca a facut excese cu droguri si alcool si ca a avut nevoie disperata de ajutorul specialistilor de la Cottonwood Clinic din Arizona, anunta click!. Pentru interpret a meritat, avand în vedere ca a platit 5.500 $ pe noapte.

Kate Moss, poreclita in 2005 “Kate Cocaina” a scapat de obiceiul “prizatului” după ce a platit 4.000 de dolari pe noapte în centrul de tratament de lux Meadows Clinic, din Phoenix. Britney Spears a scos din buzunar peste un milion de dolari dupa tratamentul pentru criza de nervi survenita anul trecut, dupa divortul de Kevin Federline.

Conform tatalui cantaretei, eforturile personalului de la centrul de lux Promises Clinic din Los Angeles, care si-a oferit serviciile si la domiciliul agitatei dive, au meritat fiecare banut. La Lindsay Lohan, internarea de la inceputul acestui an a fost mai mult un moft, ea platind “doar” 30.000 de dolari pe o internare de 30 de zile la clinica Laurel Canyon, din LA.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”