A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce au descoperit doctorii în abdomenul femeii

  • Publicat:
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce au descoperit doctorii în abdomenul femeii

O femeie din Botoșani care a mers la medic atunci când a văzut că s-a îngrășat brusc a descoperit o tumoră de peste 45 de kilograme în abdomenul ei. Medicii au fost uluiți!

O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei

Este cea mai mare tumoră extirpată în istoria Botoșaniului”, spun medicii de la Spitalul Județean „Mavromati”, acolo unde a avut loc intervenția chirurgicală.

Femeia de 41 de ani a fost operată

Pacienta, în vârstă de 41 de ani, s-a prezentat la Spitalul Județean „Mavromati” după ce a observat că a început să ia foarte mult în greutate într-un timp foarte scurt. Femeia cântărea nici mai mult, nici mai puțin de 130 de kilograme, iar în urma unei ecografii, a aflat că are o tumoră gigant la nivelul uterului. Femeia a fost supusă unei operații, iar acum starea ei este stabilă.

Citește și: O tumoră ovariană gigant, plină de păr și dinți, motivul pentru care se îngrășa. După operație, femeia a slăbit 50 de kilograme

„Debutul tumorii pare a fi de un an de zile. Operația a durat 2 ore și 20 de minute. A fost un caz de excepție, tumora în sine cântărea peste 45 de kilograme. Este tumora cea mai mare extirpată din istoria medicală a acestui județ și acestui spital”, a declarat medicul Iulian Preda, cel care a asistat la operația femeii.

Medicul chirurg a mai reușit să înlăture o tumoră gigant în 2020, aceasta având 28 de kilograme.

FOTO: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being