A ținut o dietă cu suc de morcovi ca să scape de cancer. Ce s-a întâmplat cu femeia, după ce a băut 13 căni pe zi

A crezut că va scăpa de boala nemiloasă, dar...
  • Publicat:
A ținut o dietă cu suc de morcovi ca să scape de cancer. Ce s-a întâmplat cu femeia, după ce a băut 13 căni pe zi

O femeie de 38 de ani din Marea Britanie a fost diagnosticată cu cancer, dar a refuzat să facă chimioterapie. În schimb, a ales să urmeze o dietă cu suc de morcovi, crezând că va scăpa de boala cruntă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu ea după ce a băut 13 căni pe zi!

A aflat că are cancer și a băut doar suc de morcovi

O britanică de 38 de ani a aflat de la medici că suferă de cancer! Disperată să scape de boala nemiloasă, a ales să țină o dietă cu suc de morcovi, după ce s-a documentat pe internet.

Deși acuza simptome precum oboseală și respirație dificilă, femeia a refuzat să facă chimioterapie și a continuat să bea sucul de morcovi. Timp de doi ani, femeia a băut 13 căni de suc de morcovi pe zi.

A consumat 13 căni pe zi

„Eram într-o stare jalnică, delirantă. Aveam halucinații. Nu puteam să merg. Nu puteam să vorbesc fără să am nevoie să trag aer în piept. Abdomenul, picioarele, plămânii erau pline de lichid, în rest eram piele și os.

Aveam noduli pe tot corpul. Dar eu îmi alesesem soarta. Eram vândută. Eram convinsă că pot să-mi tratez cancerul prin metode holistice, să mă înfometez până la moarte cu o dietă bazată pe suc. Credeam în toate conspirațiile anti-pharma pe care le citeam pe internet, că toți medicii sunt motivați financiar și că poți să scapi de cancer dacă ai o dietă fără toxine”, a povestit Irena Stoynova.

Citește și: Cazurile de cancer cresc vertiginos în Europa. Explozie de îmbolnăviri la nivel global

Ce s-a întâmplat cu femeia de 38 de ani

Ulterior, ea a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii au avertizat-o că poate muri în orice clipă. Abia atunci a acceptat să facă ședințe de chimioterapie, iar cancerul a intrat în remisie. În cele din urmă, britanica a reușit să treacă peste acele momente dificile, iar acum îi sfătuiește pe alți oameni să nu mai citească despre diete false pe internet.

Sursa foto: shutterstock
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc