A decedat la scurt timp după ce și-a adus pe lume bebelușul. Micuțul era deja mort în pântece. Femeia a sângerat ore întregi, fără să fie băgată în seamă de cadrele medicale

Detalii șocante despre tânăra mămică care s-a stins pe un pat de spital.
  • Publicat:
A decedat la scurt timp după ce și-a adus pe lume bebelușul. Micuțul era deja mort în pântece. Femeia a sângerat ore întregi, fără să fie băgată în seamă de cadrele medicale

O tânără din UK a decedat la o clinică din Spania, la puțin timp după ce a devenit mamă pentru a doua oară Femeia a adus pe lume un bebeluș mort. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu ea? 

A decedat la scurt timp după ce și-a adus pe lume bebelușul

Kelsey Brown, o tânără originară din Liverpool, UK, a decedat la un spital din Spania, după ce a născut. Femeia de 34 de ani a sângerat timp de mai bine de cinci ore. Doctorii  i-au spus că nu-i pot face cezariană, așa că tânăra a fost nevoită să nască natural. Kelsey Brown avea dureri îngrozitoare, însă acest lucru nu i-a înduplecat pe medicii spanioli.

Kelsey Brown locuia de aproape 4 ani în Marbella, Spania, unde se mutase pentru un trai de viață mai bun. Tânăra era împlinită și fericită, pentru că urma să aducă pe lume al doilea copil. Înainte de a naște, Kelsey s-a asigurat că va avea parte de toate condițiile în spital, așa că a plătit bani grei, scrie Mirror.

Citește și: Irina Nicolae, mărturisiri cutremurătoare despre sarcina pierdută: „A fost o experiență pe care nu o doresc nimănui”

Medicii au lăsat-o să agonizeze

Familia ei a declarat că sarcina a decurs fără probleme, până când Kelsey a intrat în travaliu pe 20 iulie 2021 și a fost dusă de urgență la spital. Atunci, medicii i-au spus că nu pot detecta bătăile inimii copilului. Într-un final, tânăra a aflat că bebelușul era deja mort în pântece.

Kelsey a început să piardă sânge la ora 13:30 și avea dureri cumplite. Cu toate acestea, medicii au refuzat să-i facă cezariană sau epidurală pentru a ameliora durerea. Au anunțat-o că trebuie să nască natural.

Kelsey a născut natural un copil mort

Câteva ore mai târziu, britanica a adus pe lume bebelușul mort. Tom s-a născut decedat cu „cordonul înfășurat în jurul stomacului care îl împiedicase să se hrănească”.

La scurt timp, Kelsey a început să se simtă rău și a decedat în aceeași zi. După ce a născut copilul mort, ea a continuat să piardă sânge după naștere, dar clinica nu avea sânge pentru transfuzie așa ca femeia a fost mutată la un alt spital. Din păcate, medicii nu au mai putut să o salveze!

Sursa foto: freepik

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân