Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Vreau sa slabesc

Am 1,66 si 78 kg dar nu reusesc sa slabesc deloc. Incep un regim, il tin 2 sau 3 zile apoi cedez si ma refugiez iar la mancare. Mentionez ca tot timpul imi vine sa rontai sau sa pun in gura cv in special dupa-amiaza intre 2 si 6 am si probleme cu stomacul (gastrita ) daca tin un regim prea drastic fac caderi de calciu. As dori daca se poate sa imi dati o idee cum as putea slabi sau mai exact ce fel de regim as putea tine. As vrea sa slabesc macar 10 kg. Credeti ca regimul disociat daca l-as tine as slabi ? sau ce pastile , ceaiuri ar exista sa-ti taie apetitul de dulciuri sau mincare nesabuita? Va multumesc!

 

Întrebare pusă de: mirinda

Răspunsul specialistului

Draga Mirinda,
Problema ta este la nivelul acceptarii unei cure de slabire. Dupa cum spui chiar tu, imediat ce te decizi sa tii o cura, incepi sa ai pofte de rontait. Asta arata ca nu esti pregatita pentru o cura fixa si drastica, ci iti trebuie niste modificari subtile ale stilului de viata, pe care sa nu le percepi ca pe o “cura”. Vino la clinica sa stam de vorba si cred ca te pot ajuta.

Dr. Serban Damian

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC TITLURI QUALITY S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...