Iubitul tau e inca indragostit de fosta?

Oricat de indragostiti ar parea unii barbati de iubitele lor, anumite gesturi tradeaza sentimentele pe care inca le mai nutresc fata de fosta. Afla aici care sunt aceste semnale, pentru a sti la ce sa te astepti de la el!
  • Publicat:
Iubitul tau e inca indragostit de fosta?
no title

Oricat de indragostiti ar parea unii barbati de iubitele lor, anumite gesturi tradeaza sentimentele pe care inca le mai nutresc fata de fosta. Afla mai jos care sunt aceste semnale, pentru a sti la ce sa te astepti de la el!

Te compara cu fosta?

Un barbat care nu a reusit sa treaca peste despartirea de vechea iubita, isi va compara mereu actuala relatie cu cea dinainte. Ar putea sa aduca vorba doar in treacat sau chiar sa-ti spuna ca ii amintesti de fosta lui prietena. Fie ca o face discret, fie ca o face in mod ostentativ, cand apar comparatiile e clar ca fosta inca mai ocupa un loc in inima lui.

Cauta cu disperare o relatie serioasa?

Iata ceva care s-ar putea sa nu fie un semn bun, chiar daca tu ai fi tentata sa crezi acest lucru! Un barbat care se mai gandeste la fosta prietena isi va dori cat mai repede o relatie serioasa, pe care sa o transforme in ceva identic cu ce a avut inainte de a te cunoaste pe tine. Semnalele? Mergeti in aceleasi excursii, mancati in aceleasi locuri si, in general, aveti aceleasi tabieturi pe care el si fosta le aveau.

Se entuziasmeaza si apoi imedit isi pierde elanul?

Vrea sa faceti o multime de lucruri impreuna, te duce in locuri minunate, ba chiar incepe sa faca planuri cu tine, pentru ca in ziua urmatoare sa fie de nerecunoscut? Ei bine, fato, este tulburat de amintirea fostei!

Neaga ca ar fi iubit-o

Iti tot spune ca nu a iubit-o pe fosta lui prietena, relatia lor nu a insemnat nimic pentru el, cu toate ca au petrecut cativa ani buni impreuna? Din pacate, si acesta este un semn ca se mai gandeste la ea, insa nu a reusit sa depaseasca starea de negare generata de ruptura petrecuta. Nu accepta gandul ca a pierdut-o si, in mod inconstient, incearca sa se autoconvinga ca nu a iubit-o.

Inca pastreaza mesajele de la ea

I-ai controlat telefonul si ai gasit mesajele de iubire salvate intr-un fisier dosit? Toate sunt de la aceeasi „Pisi”? Evident ca nu le-a sters, nu l-a lasat inima pentru ca atunci cand ramane singur cu gandurile lui, scoate telefonul si le reciteste. Asta il face sa se simta mai bine si sa-i mai aline dorul de ea.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”