Sexul in pasi de swing

Neconventional, controversat si iesit din comun. Acesta este swingul sau activitatea sexuala intre cupluri. Nu tradeaza lipsa iubirii ci doar lipsa de inhibitii si dorinta nemarginita de placere!
  • Publicat:
Sexul in pasi de swing
Sexul in pasi de swing

Neconventional, controversat si iesit din comun. Acesta este swingul sau activitatea sexuala intre cupluri. Nu tradeaza lipsa iubirii ci doar lipsa de inhibitii si dorinta nemarginita de placere!

Daca sexul in trei se afla deja pe o treapta extrem de avansata in ceea ce priveste modalitatile de condimentare a vietii de cuplu, swingul este de-a dreptul de-a dreptul revoltator!

Cu toate acestea, cupluri din intreaga lume sunt dispuse sa isi schimbe partenerii intre ei pentru un plus de prospetime si noutate in viata lor sexuala.

Swingul, sport extrem?

Cercetatorii au eliberat urmatoarea explicatie vizavi de cuplurile care sunt dispuse sa faca sex intre ele: de vina este dorinta de senzatii tari, de adrenalina, specifica amatorilor de sporturi extreme si dependentilor de droguri.

La fel ca si acestia din urma, cuplurile amatoare de swing resimt adesea o stare de plictiseala si de rutina in conditiile unei relatii normale. Ele prefera astfel sa intalneasca oameni noi, alaturi de care pot sa traiasca senzatii incredibile, fara urme de inhibitii.

In ce conditii swingul nu creeaza probleme?

Ca sa nu se transforme intr-o experienta traumatizanta, practicarea swingului trebuie sa tina cont de anumite aspecte deosebit de importante pentru viata ulterioara a cuplului.
In primul rand, este nevoie de multa incredere intre parteneri. Acestia trebuie sa isi cunoasca foarte bine dorintele, sa fie deschisi si pregatiti pentru ce va urma.

Gelozia este un alt aspect demn de luat in considerare: nu este compatibila cu swingul. Cu toate ca ea va fi prezenta automat pe toata durata experientei, trebuie controlata, cheia fiind comunicarea intre parteneri. Daca unul dintre parteneri nu este dispus sa accepte sexul oral de exemplu, este bine sa stabiliti de la bun inceput acest lucru si sa il evitati.

Trucuri pentru o experienta placuta

– Gaseste-ti o comunitate sau un club in care se practica aceste tipuri de relatie. In Romania exista foarte multe site-uri, cluburi si petreceri special create pentru schimburile intre parteneri.

– Ia-ti masuri de protectie impotriva bolilor de transmitere sexuala si insista ca si restul persoanelor sa o faca.

– Permite-i partenerului sa isi traiasca in modul sau propriu experienta, cu propriile sale dorinte si interese. Amandoi trebuie sa porniti de pe picior egal si trebuie sa va bucurati in aceeasi masura de schimbul de parteneri.

– Stabileste-ti din start limitele si evita situatiile care creeaza disconfort si ameninta complicitatea dintre tine si partenerul tau.

Tu ai accepta sa practici swing cu partenerul tau?
 

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Fii ca o gheisa in dormitor
Fii ca o gheisa in dormitor
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”