Fii ca o gheisa in dormitor

Vrei ca iubitul tau sa vada din nou o femeie misterioasa, intriganta si pasionala in tine? Nici o problema! Il poti recuceri oricand, mai ales daca recurgi la secretele maestrelor in arta seductiei: geishele.
  • Publicat:
Fii ca o gheisa in dormitor
Fii ca o geisha in dormitor

Vrei ca iubitul tau sa vada din nou o femeie misterioasa, intriganta si pasionala in tine? Nici o problema! Il poti recuceri oricand, mai ales daca recurgi la secretele maestrelor in arta seductiei: gheisele.

Gheisele erau adevarate maestre in arta sexuala. Nu doar ca isi aduceau partenerii pe culmile placerii cu o mare iscusinta, dar lucrau si la mintea acestora. Ii innebuneau la propriu. Vrei sa faci si tu acelasi lucru pentru ca partenerul sa iti cada la picioare? Citeste mai departe!

Creeaza o ambianta seducatoare

Rafinamentul si seductia sunt puncte cheie in erotismul japonez. Pentru a-ti seduce partenerul, trebuie sa pregatesti cu multa atentie decorul. Dormitorul vostru trebuie sa emane energie pentru toate simturile.

Inmiresmeaza-l cu esente afrodiziace de smirna, ghimbir sau scortisoara, pregateste o muzica speciala – cantata cu ajutorul instrumentului japonez traditional – shamisenul si decoreaza-l cu flori albe (simbolul feminitatii), petale de trandafiri si lumanari.

Flirteaza

Secretul gheiselor constra intr-un flirt prelungit. Asta inseamna ca inainte de a-l provoca fizic, trebuie sa ii stimulezi si partea intelectuala. Innebuneste-l cu gesturi extrem de feminine. Foloseste-ti incheieturile mainilor, apleaca-te, misca-te cu multa senzualitate. Joaca-te cu parul sau mangaie-te discret. Aceste gesturi il vor face sa te doreasca extrem de mult!

Joaca-te cu cuvintele si cu imaginile

O gheisa stie ca secretul sexualitatii nu constra doar in gesturi, ci si in cuvinte de iubire. Sopteste-i lucruri pe care vrea sa le auda, instiga-l la actiune, vorbeste-i fara retineri sau pudism. Apoi, incinge-i privirea cu imagini de neuitat.

Lasa-l sa iti surprinda cele mai sexy parti ale corpului, lasa-l sa adulmece si sa profite de aceste privelisti fara sa se loveasca de timiditatea ta. Insa nu ii te afisa complet nud, o gheisa nu ar face niciodata asta.

Nu lua initiativa

Tehnicile sexuale ale gheiselor mizeaza pe niste secrete: geishele nu vor lua niciodata initiativa. Ele doar ii vor provoca pe barbati. Asa ca, pastreaza-ti lenjeria pe tine si incinge-ti vizual partenerul prin adoptarea unor pozitii cat se poate de incitante!

Atunci cand te mangaie si cand te saruta, lasa-ti corpul sa ii raspunda prin miscari cat mai sexy si senzuale.

 

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân