8 lucruri pe care o femeie le vrea de la o relaţie

Probabil, bărbaţii s-au întrebat de multe ori ce îşi doreşte o femeie de la o relaţie. Dacă nu au găsit încă răspunsul îi ajutăm noi. Lucrurile nu sunt atât de complicate precum par, aşa că am întocmit o listă ca să putem dovedi asta.
  • Publicat:
8 lucruri pe care o femeie le vrea de la o relaţie

Probabil, bărbaţii s-au întrebat de multe ori ce îşi doreşte o femeie de la o relaţie.

Dacă nu au găsit încă răspunsul îi ajutăm noi.

Lucrurile nu sunt atât de complicate precum par, aşa că am întocmit o listă ca să putem dovedi asta.

Iată 8 lucruri importante pe care o femeie şi le doreşte de la o relaţie (evident nu reprezintă tot ce şi-ar putea dori o femeie într-un cuplu, dar acestea sunt de obicei esenţiale):

1. Respect

Ne dorim să ni se respecte opiniile, locurile de muncă, interesele, prietenii, corpurile şi minţile. Nu trebuie să fii de acord cu tot ceea ce spunem sau facem, dar încearcă să ne recunoşti contribuţia valoroasă. Tratează-ne cum îţi doreşti să fii tratat. Fii onest, corect, drăgăstos şi grijuliu!

2. Sex

Da, şi nouă ne place sexul. Şi nu ne dorim doar atât. Apreciem mângâierile, săruturile, masajul, preludiul şi postludiul.

3. Romantism

Nu înseamnă că dacă nu ieşim în oraş nu putem avea parte de o seară romantică. Aprinde câteva lumânări, cumpără un buchet de flori (deşi gestul pare din ce în ce mai rar şi demodat) şi cumpără sau chiar găteşte ceva dacă te pricepi. Ne place să fim tratate la fel ca înainte de căsătorie. Pune-ţi un pic mintea la contribuţie şi cu siguranţă ne poţi impresiona.

4. Timp

Ne dăm seama că o relaţie nu înseamnă doar lapte şi miere, dar dacă ne acorzi timp şi chiar ne ajuţi cu câte ceva prin casă este minunat. Şi poţi face toate astea fără să te rugăm.

5. Comunicare

Nouă ne place să vorbim şi ne place să auzim cuvinte frumoase. De multe ori, suntem nesigure pe frumuseţea noastră şi avem nevoie să ne reaminteşti asta, măcar din când în când. Mulţumeşte-ne pentru că am condus copiii la şcoală, spune-ne că mâncarea pe care am pregătit-o este delicioasă şi că totul în casă arată impecabil.

6. Consistenţă

Asta nu înseamnă să fi plictisitor şi previzibil. Nu înseamnă că trebuie să ne placă aceleaşi lucruri, dar arată interes pentru pasiunile noastre. În plus, ascultă când îţi vorbim. Nu o facem să ne auzim vocile, ci să fim contact cu tine. Nu uita nici să fii atent la micile detalii precum ziua de naştere, filmul preferat, etc.

7. Umor

Nu înseamnă că trebuie să faci glume non-stop ca să ne amuzi. Fii spontan şi poţi face glume chiar pe seama ta. Nu ne place să fii prea serios pentru că devii plictisitor.

8. Provocare

Vrem acel gen de provocare care să aducă elementul-surpriză relaţiei şi să ne motiveze să facem, să fim sau realizăm tot ce ne dorim.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Raluca Cristea
Raluca Cristea este jurnalist şi redactor al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, având drept domenii de interes pe care le acoperă sănătatea, frumuseţea şi medicina naturistă. Raluca Cristea realizează materiale de interes pentru publicul larg având drept surse specialişti de top ...
citește mai mult
Cum afectează depresia viaţa de cuplu
Cum afectează depresia viaţa de cuplu
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”