Cum traduci limbajul barbatilor

Barbatii, de multe ori nici nu se folosesc de cuvinte atunci cand comunica cu tine dar daca nu intelegi limbajul lor nonverbal cel mai bine este sa-i intrebi decat sa tragi concluzii gresite.
  • Publicat:
Cum traduci limbajul barbatilor
Cum traduci limbajul barbatilor

Femeile isi doresc ca barbatii sa-si exprime sentimentele. Adeseori ne plangem: “De ce nu poate sa-mi spuna pur si simplu ca ma iubeste?” sau “As vrea sa imi faca mai des complimente.”

Insa, trebuie sa fim doar atente si sa incercam sa-i descifram, pentru ca barbatii fac toate aceste lucruri, doar ca… pe limba lor. De fapt, barbatii, de multe ori nici nu se folosesc de cuvinte atunci cand comunica cu tine.

Iata cateva lucruri pe care acestia le spun sau le fac si ce doresc sa transmita de fapt:

1. Incepe sa-ti povesteasca cat de nebuneasca este viata prietenilor lui burlaci si iti spune ca el nu duce deloc dorul acestui stil de viata. Cele mai multe femei vor fi tentate sa creada ca, de fapt, vor sa le transmita nevoia lor de a se intoarce la aventurile pe care le aveau inainte de a se implica intr-o relatie serioasa. Daca si tu te numeri printre acestea, se pare ca te inseli.

Partenerul tau iti impartaseste aceste lucruri tocmai pentru ca vrea ca si tu sa ii confirmi ca simti exact la fel. Astfel, iti comunica faptul ca este pregatit pentru a duce relatia voastra la nivelul urmator.

2. L-ai invitat cumva recent sa-ti cunoasca familia? Si de atunci iti tot povesteste cat de mult s-a distrat cu fratele tau? Inseamna ca e de bine si iti transmite ca se simte bine in familia ta si ca poate i-ar placea chiar sa faca parte din ea.

3. Uneori te tachineaza, nu-i asa? Ba ca esti prea neindemanatica, ba ca ii trimiti prea multe mailuri pe zi… Vesti bune pentru tine! Te  place, chiar foarte mult. Aminteste-ti ca pana la urma barbatii nu sunt decat niste copii mari. Ii tachineaza pe cei dragi si ii ignora pe insuportabili.

4. Partenerul iti spune cu voce grava ca are nevoie de spatiu. Te panichezi, ce inseamna asta?! Oare nu te mai place, nu te mai vrea? Ia un minut de pauza si respira profund. Pentru ca nu, nici vorba de asa ceva.

Barbatilor pur si simplu le place vanatoarea. Si atunci, daca nu-l vei mai suna tu de fiecare data si nici nu ii vei da/cere raportul cu programul vostru din fiecare zi, deci ii vei lasa spatiul invocat, fii sigura ca va avea el initiativa sa te sune sau sa va intalniti chiar pe neasteptat.

5. Daca te suna si iti spune ca vrea sa iesiti cu prietenii lui vineri seara e cazul sa te bucuri si sa incepi sa te pregatesti. Aceasta intalnire este la fel de importanta ca cea cu parintii lui. Vrea sa te introduca in mediul lui. Inseamna ca te considera atractiva, sexy, amuzanta si vrea sa se laude cu tine in fata prietenilor lui.

6. Dupa ce ai dormit la el de cateva ori, iti spune ca data viitoare ai putea sa iti aduci cateva lucruri si chiar un rand de haine pentru a te simti mai confortabil. In limbajul barbatilor asta inseamna ca se intreaba cum ar fi sa locuiasca cu tine si ca vrea sa te simta in preajma chiar si atunci cand nu esti.

Totusi, nu te umple de exces de zel carand dupa tine tot sifonierul. Il vei sufoca si speria in acelasi timp. Lasa-i spatiu, iti amintesti?

Odata ce ai inteles limbajul unui barbat, vei deveni mult mai sigura pe tine cand iti dai intalniri sau in relatia pe care deja o ai.

Tu cum faci sa descifrezi limbajul barbatilor?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Transforma-ti iubitul intr-un sexpert!
Transforma-ti iubitul intr-un sexpert!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân