Cat timp ne petrecem admirand sexul opus?

Cat timp din viata ne petrecem admirand sexul opus? Ceretatorii britanici au gasit raspunsul: un barbat admira 10 doamne zilnic, acordandu-le circa 43 de minute.
  • Publicat:
Cat timp ne petrecem admirand sexul opus?
Cat timp ne petrecem admirand sexul opus?

Cine spune ca doar barbatii intorc capetele admirativ atunci cand vad o femeie frumoasa pe strada, se insala amarnic. Si femeile isi petrec o buna bucata din zi privind cu pofta la cate un mascul reusit.

Dar cat timp din viata ne petrecem admirand sexul opus? Ceretatorii britanici au gasit raspunsul: un barbat admira 10 doamne zilnic, acordandu-le circa 43 de minute. Cumulat, el isi poate petrece pana intr-un an din viata uitandu-se dupa femei.

De cealalta parte, femeile ochesc maximum sase domni pe zi, acordandu-le nu mai mult de 20 de minute. Astfel, se poate spune ca ele isi petrec sase luni din viata admirand barbati.

“Nu este o surpriza pentru nimeni ca barbatii se uita dupa femei, insa am vrut sa aflam si cat timp fac acest lucru zilnic”, isi motiveaza cercetatorii de la Kodak Lens Vision Centers studiul, comentand apoi, cu ironie, ca “un an din viata este destul de mult pentru a sta cu ochii atintiti asupra sexului opus”.

Baruri vs. cluburi de noapte

Studiul mai arata ca locatiile favorite ale britanicilor in care isi “tintesc victimele” sunt supermarketurile, pub-uri si cluburile de noapte. In ceea ce le priveste pe conationalele lor, acestea prefera “filajul” in baruri.

Intrebati daca se simt deranjati atunci cand intra in atentia cuiva, atat barbatii, cat si femeile au raspuns la unison ca sunt flatati de atentia acordata. Diferenta este ca barbatilor le place mai mult decat femeilor, intrucat 20% dintre acestea se simt rusinate cand sunt luate in colimatoriu.

Urmarile acestei activitati? 1 din 10 englezi caruia ii fug ochii dupa sexul opus recunoaste ca din acest motiv si-a distrus cel putin o relatie.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sex sa fie, dar cu lumina aprinsa!
Sex sa fie, dar cu lumina aprinsa!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”