Traian

Orginea:
Roman
Potrivit pentru:
Baiat

Semnificaţie: Unii lingvişti susţin că numele Traian provine de la substantivul “troian” care se traducea prin valul de pământ ce forma o fortificaţie. Tot din acest material se construiau forturile.

Foarte des răspândit pe spaţiul românesc, numele de băiat Traian provine de la supranumele de origine grecească Traianus, cu care a fost “decorat” Marcus Ulpius Traianus.

El este cel care a transformat Dacia în provincie romană, după ce l-a învins pe Decebal.

Totuşi semnificaţia exactă a numelui a rămas o enigmă.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele din sfera ORL