Sergiu

Orginea:
Latină
Potrivit pentru:
Baiat

Semnificaţie: “îngrijitor, supraveghetor, slujitor”

Destul de des uzitat în spaţiul românesc, mai ales în utlimele decenii, numele de băiat Sergiu provine de la numele de origine latină “Sergius”.

Semnificaţia lui nu a stârnit niciun fel de controversă, majoritatea cercetătorilor lingvişti considerând că numele se traduce simplu “supraveghetor, slujitor, îngrijitor”.

Mai există totuşi o interpretare mai puţin răspândită care susţine teoria conform căreia numele Sergiu provine din onomastica etruscă. Însă nu se cunosc mai multe detalii, de aceea, de obicei, nu este amintită această interpretare.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată