Samuel

Orginea:
Ebraică
Potrivit pentru:
Baiat

Semnificaţie: “El este cel care a dat numele”

Foarte cunoscut prin intermediul textelor biblice, numele Samuel este compus din particular “el” ce provine de la numele Elohim – “divinitate, Dumnezeu”.

Prima parte a numelui provine de la verbul “shaal” care se traduce “a cere”.

Se pare că, totuşi, această interpretare este una popular, unii cercetători spunând că, de fapt, numele Samuel provine de la ebraicul “shem” – “nume”.

Astfel, numele de băiat Samuel s-ar traduce: “El este cel care a dat numele”.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive