Roza/ Rosa/ Rozalia

Orginea:
Germanică
Potrivit pentru:
Fata

Semnificaţie: Rusalii, faimă

Există două mari teorii în privinţa numelui Rozalia. Pe de o parte unii lingvişti susţin că prenumele a apărut în onomastica creştină pornind de la denumirea sărbătorii Rozalia, în spaţiul românesc cunoscută sub forma Rusalii.

Cealaltă parte de cercetători consider că, de fapt, numele de fată Rozalia îşi are rădăcina în cuvântul de origine germanică “hroth”, tradus prin cuvântul faimă.

 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica