Robert/Roberta

Orginea:
Germană
Potrivit pentru:
Baiat,Fata

Semnificaţie: plin de faimă

Împrumutat destul de recent din spaţiul apusean, numele Robert a devenit foarte cunoscut în spaţiul românesc.

Dar, la origini, el are o formă germanică – numele Hrodebert, compus din “hrod” sau “hroth” care se traduce prin faimă şi “berth” cu sensul “strălucitor, ilustru, celebru”.

Deşi nu a fost găsit în componenţa numelui niciun element care să se traduce “plin”, cele mai multe traduceri apar sub această formă: “plin de faimă”.

 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica