Rita

Orginea:
Spanioă
Potrivit pentru:
Fata

Semnificaţie: “cinste, onestitate, curaj, perlă, mărgăritar”

Numele Rita, de origine spaniolă, este o formă prescurtată a numelui Margarita şi se traduce prin “curaj”, “cinste”, “onestitate”.

În onomastica românească, Rita este mai degrabă un alint de la prenumele Margarita. Acesta, la rândul său, provine de la termenul de origine latină “perlă”, „mărgăritar”.

Tot în spaţiul românesc Rita a devenit un nume foarte cunoscut prin prisma faptului că a fost purtat de către mama domnitorului Pentru I.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica