Ramon, Ramona

Orginea:
Spaniolă
Potrivit pentru:
Fata,Baiat

Semnificaţie: “mâini care protejează”

De origine spaniolă, numele Ramona se traduce prin sintagma mâini care protejează, fiind forma feminină a numelor Ramon, Raymond.

Mai mult, cele două nume Ramon şi Ramona au la origini nume din spaţiul germanic. Astfel, se consideră că ele provin de la Reginmund, compus la rândul său din goticul ragin (consiliu, sfat) şi termenul munt cu senul protecţie, apărare.

Prin urmare, traducerea completă este sfat care apară, consiliu protecţionist.

 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică