Pamfil

Orginea:
greacă
Potrivit pentru:
Baiat

Semnificaţie: iubit de toţi

Numele de băiat Pamfil provine de la grecescul Pamphilos, foarte uzitat în Grecia antică. La rândul său, numele Panphilos este format din elementul “pan-“ care se traduce “pe de-a-ntregul, de toţi, al tuturor” şi “–philos” cu sensul de “drag, iubit”.

În onomastica apuseană a pătruns forma latină a numelui Pamphilus, însă în spaţiul românesc s-a împământenit forma sa grecească.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive