Oreste

Orginea:
greacă
Potrivit pentru:
Baiat

Semnificaţie: “munte”, “muntean”

Foarte rar folosit în spaţiul românesc, numele Oreste provine de la grecescul Orestes care la rândul său a fost compus de la substantivul comun “oros” – “munte”.

Unii lingvişti români i-au găsit correspondent numele Munteanu cu rădăcina “muntean”, ce semnifică “cel care locuieşte la munte”.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Beatrice Anghel: tratamente moderne în cancerele ginecologice avansate