Naomi

Orginea:
ebraică
Potrivit pentru:
Fata

Semnificaţie: “plăcută”

Cu origini ebraice, numele de fată Naomi este considerat un împumut modern. Lingviştii consider că acest nume provine de la Na’imiy care se traduce prin adjectivul “plăcută”.

Mai mult, numele se regăseşte în textele Vechiului Testament, fiind mama vitregă a lui Ruth, “femeia mobiteancă pe care pronia divină a introdus-o, legal, într-o familie de israeliţi”. După moartea soţului aceasta şi-a schimbat numele în Mara.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Bianca Dragomir
Bianca Dragomir

Mă întreb uşor retoric: există oare ceva mai dificil decât să scrii despre tine? Da, există! Să scrii despre tine şi apoi să prezinţi cele trei fraze timide şi alambicate celorlalţi care, pe deasupra, sunt cititorii tăi. E ca şi cum ai pleda nevinovat în faţa instanţei de judecată ... citește mai mult

Vezi Semnificația numelui în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Horoscop sănătate săptămâna 5-11 decembrie 2022. Zodia pe care o așteaptă o săptămână consumatoare de energie