Minerva

Orginea:
greacă
Potrivit pentru:
Fata

Semnificaţie: zeiţa războinică, inteligenţă

Identificată cu Pallas Atena din panteonul grecesc, Minerva a fost numele dat zeiţei războiului în mitologia romană. La Roma există un templu închinat ei, încă din anul 204 î.Hr.

Semnificaţia exactă a numelui nu este cunoscută, însă unii lingvişti i-au găsit o traducere foarte apropiată de termenul “inteligenţă”.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex