Iustina

[Ustin, Iostin, Istin, Istina, Ustin, Stinea, Stino, Steneiu, Istioan, Stina, Iiustina]
Orginea:
romană
Potrivit pentru:
Fata

De origine imperială romană, Iustin şi Iustina provin de la latinescul „Iustinus”, „Iustina”, derivate, la rândul lor, de la adjectivul „iustus”, cu sufixul „inus”, „ina”, însemnând „just”, „drept”, „cel/cea care gândeşte corect, conform legii”.

Pentru credinţa sa nemărginită şi pentru eforturile depuse pentru creştinarea poporului său, Biserica ortodoxă îl sărbătoreşte pe Iustinian cel Mare şi Sfânt, pe data de 2 august.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Laura Davidescu: greșeli care ne îngrașă