Iulia

[Iulianus, Iuliana, Iulita, Giulia, Giulca, Giulici, Ghiula, Jula, Julea, Julca, Ulca, Ulici, Julei, Julisor, Giulea]
Orginea:
romană
Potrivit pentru:
Fata

Numele de ginte Iulius şi Iulia aparţineau în special acelor familii care erau considerate de origine divină, fiind mai degrabă un supranume.

Sursa iniţială a numelui Iulia se regăseşte în numele latin „Iovis”, parte a expresiei „descendentul zeului Jupiter”. În mitologia romană, Jupiter

era divinitatea supremă care se ocupa de orânduirea legilor şi de ordinea socială.

Julieta este tot o formă a numelui Iulia, răspândit pe filieră  occidentală.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică