Isadora

[Isabela, Isabella, Isobel]
Orginea:
greacă
Potrivit pentru:
Fata

Semnificaţie: “darul lui Isis”

Foarte rar folosit în onomastica românească, numele de fată Isadora provine de la “Isidora” care este compus, la rândul său, din numele zeiţei naturii şi a rodniciei Isis şi substantivul “doron” care se traduce prin “dar”.

Unii lingvişti îl consideră de origine latină, bucurându-se de o mare popularitate în Transilvania unde a pătruns pe cale catolică.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive