Igor

[Ingram, Ingburg sau Ingraban]
Orginea:
germanică
Potrivit pentru:
Baiat

Numele Igor este omologul numelui scandinav vechi Ingwarr, fiind astfel, în mod surprinzător, de sorginte germanică.

Apoi, acesta pătrunde în onomastica slavă, folosit mai precis de cneji – Igor Sveatoslaav, din poemul medieval „Cântec despre oastea lui Igor”.

În cultul naţional al Rusiei pătrunde ceva mai târziu, devenind un nume de referinţă pentru naţionalitatea rusă, fără să aibă vreo legătură cu tradiţia creştină.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă