Gisela

Orginea:
germanic
Potrivit pentru:
Fata

Un nume cu o vechime considerabilă, Gizela la început,  este regăsit mai ales în limbile occidentale romanice, în special franceza şi italiana.

Originea este germanică, atestată încă din secolul VIII, şi a cunoscut o răspandire la scară largă în secolele XIX-XX.

Ca etimologie, este folosit de longonbarzi cu termenul de „săgeată”.

în România este întalnit la maghiarii şi germanii din Transilvania, ajungând să fie folosit mai târziu, datorită importurilor lingvistice, un curent modern, mai ales în mediul urban.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice