Eduard

[Eduarda]
Orginea:
anglo-saxonă
Potrivit pentru:
Baiat

Compus din particula „ead” – „bogat”, „bogăţie” şi termenul „weard” – „apărător”, „apărătoare”, numele Eduard (Edward) înseamnă „apărător al bogăţiei”.

Alături de Edgar, Edit, Edmond, Eduard este un vechi nume de origine anglo-saxonă, cu o tradiţie foarte cunoscută în istoria dinastică a Angliei.

În 899 s-a găsit prima atestare a numelui, când a urcat pe tron fiul regelui Alfred, primul Edward.

Doi dintre regii cu acest nume au fost sanctificaţi de Bisercă, începând cu secolul al XIX- lea numele Eduard fiind preluat pe filieră cultă de numeroase popoare europene.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive