Dominic

[Adomnichii]
Orginea:
latină
Potrivit pentru:
Baiat

Nume specific Bisericii Catolice, “Dominic” are la baza sintagma latină ”dies dominicus” sau ”dominicus dies” tradusă prin ”ziua Domnului”, ”Duminica Domnului”.

Iniţial era un nume atribuit celor care se năşteau duminica  sau celor ce erau daţi de către părinţi sub protecţia bisericii, sensul complet fiind de ”cel care aparţine lui Hristos”.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Vezi Semnificația numelui în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Urticaria: cauze și tratament