Dominic

[Adomnichii]
Orginea:
latină
Potrivit pentru:
Baiat

Nume specific Bisericii Catolice, “Dominic” are la baza sintagma latină ”dies dominicus” sau ”dominicus dies” tradusă prin ”ziua Domnului”, ”Duminica Domnului”.

Iniţial era un nume atribuit celor care se năşteau duminica  sau celor ce erau daţi de către părinţi sub protecţia bisericii, sensul complet fiind de ”cel care aparţine lui Hristos”.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată