Dionis

[Dionise, Onisie, Donisa, Donisie, Dionisia, Dionisie]
Orginea:
tracă
Potrivit pentru:
Baiat

Considerat de origine tracă, Dionis provine de la „Dios” ”nume al cerului şi al luminii”. Particula ”nys” se traduce prin cuvintele fiu” ,”fiul lui Zeus”.

Dionis aminteste de asemenea de zeul Dionysos, celebru pentru că proteja viţa de vie şi vinul, zeu identificat la romani cu zeul Bacchus.

Nume de sfânt: Sf. Apostol Dionisie Areopagitul este prăznuit de Biserca Ortodoxă pe 3 octombrie.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața