Dionis

[Dionise, Onisie, Donisa, Donisie, Dionisia, Dionisie]
Orginea:
tracă
Potrivit pentru:
Baiat

Considerat de origine tracă, Dionis provine de la „Dios” ”nume al cerului şi al luminii”. Particula ”nys” se traduce prin cuvintele fiu” ,”fiul lui Zeus”.

Dionis aminteste de asemenea de zeul Dionysos, celebru pentru că proteja viţa de vie şi vinul, zeu identificat la romani cu zeul Bacchus.

Nume de sfânt: Sf. Apostol Dionisie Areopagitul este prăznuit de Biserca Ortodoxă pe 3 octombrie.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Bianca Dragomir
Bianca Dragomir

Mă întreb uşor retoric: există oare ceva mai dificil decât să scrii despre tine? Da, există! Să scrii despre tine şi apoi să prezinţi cele trei fraze timide şi alambicate celorlalţi care, pe deasupra, sunt cititorii tăi. E ca şi cum ai pleda nevinovat în faţa instanţei de judecată ... citește mai mult

Vezi Semnificația numelui în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Horoscop sănătate săptămâna 5-11 decembrie 2022. Zodia pe care o așteaptă o săptămână consumatoare de energie